• Slávnostné ukončenie školského roka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Slávnostné ukončenie školského roka .

            Dňom 28.6.2024 sa ukončil školský rok 2023/2024. Na dva mesiace sa zavrú školské brány a žiaci i učitelia majú pred sebou zaslúžený dvojmesačný oddych. Milí žiaci, desať mesiacov ste plnili svoje školské povinnosti a vaša snaha je odzrkadlená vo vašich výsledkoch - VYSVEDČENIACH, ktoré ste dostali. Teraz sú pred vami prázdniny, ktoré vám poskytnú oddych a načerpanie nových síl do ďalšieho školského roka. Prajeme vám príjemné prázdninové chvíle, veľa nových poznatkov, zábavy, aby sme sa oddýchnutí, dobre naladení, plní energie znova stretli 2.septembra 2024 v škole !

          • Rozlúčka so štvrtákmi

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Rozlúčka so štvrtákmi.

            V živote je to tak, že niečo končí a iné začína. Pred štyrmi rokmi boli tieto deti plné očakávania a zároveň i neistoty. Každý z nich bol iný a zároveň jedinečný. Ďakujem, že som mohla byť súčasťou života práve týchto detí. Ďakujem rodičom za spoluprácu a vám milí štvrtáci, prajem šťastný let v piatom ročníku :) Vaša triedna p.učiteľka

          • Plavecký výcvik

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Plavecký výcvik.

            Od 24. do 27. júna sa naši žiaci 1. - 4.ročníka zúčastnili plaveckého výcviku v krytej plavárni v Bánovciach nad Bebravou. Kurz bol vedený vo veľmi dobrej nálade, aby žiaci získali hlavne pozitívny vzťah k vode a k plávaniu. Každý deň sme začínali rozcvičkou, aby sme sa pripravili na trénovanie všetkých spôsobov plávania ako znak, kraul a prsia. Žiaci, ktorí mali menej odvahy trénovali jednotlivé spôsoby s plavákmi a neskôr bez nich, tak aby si osvojili správnu techniku dolných aj horných končatín. Nemohli chýbať ani skoky do vody či potápanie sa a lovenie pukov, čo bolo pre žiakov veľmi zábavné. Celý týždeň sme ukončili súťažami vo vode, odovzdaním diplomov. Všetci žiaci úspešne zvládli základný a zdokonaľovací plavecký výcvik.