• Vitamínožrúti

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vitamínožrúti.

            Už ste počuli o vitamínožrútoch? Ak ste o nich náhodou ešte nezachytili informácie, dovoľte nám, aby sme Vám ich predstavili. Vitamínožrúti sú bytosti, ktoré zo všetkého najradšej požierajú vitamíny. V žiadnom dni nimi nepohŕdajú a vyhľadávajú ich najmä v ovocí a zelenine. Vďaka tomu sa vitamínožrúti udržiavajú vo výbornej kondícii, sú plní energie a ich psychické a fyzické zdravie je závidenia hodné. Tento ohrozený druh sa vyskytuje v rodinách a školách, kde ich rodičia a učitelia vedú k plneniu svojej misie – t. j. požieraniu vitamínov zodpovedne. A my Vám čestne hlásime, že sme objavili tento jedinečný druh aj na našej škole. V týždni od 16.10. do 20.10.2023 sa nimi stali všetci žiaci, no a ako najväčší vitamínožrúti sa ukázali druháci a tretiaci. 1. miesto: 2. a 3.ročník - 95 bodov 2.miesto: 1. a 4.ročník - 86 bodov Srdečne gratulujeme !

          • Korčuliarsky kurz

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuliarsky kurz.

            Od 9.10. do 13.10. absolvovali žiaci Korčuliarsky kurz - Fun on ice - na zimnom štadióne v Bánovciach nad Bebravou, počas ktorého zdokonaľovali svoje korčuliarske a pohybové schopnosti. Niektorí pod vedením skúsených inštruktorov rozvíjali svoje doterajšie skúsenosti na ľade, iní stáli na ľadovej ploche prvý krát. Formou hravých aktivít postupne všetci získali odvahu a zvládli aj náročnejšie korčuliarske výzvy.

          • Do školy na bicykli

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Do školy na bicykli.

            V týždni od 2.októbra sme na našej škole spustili projekt Do školy na bicykli. Jedným z najzábavnejších a najzdravších spôsobov, ako sa dieťa môže dopraviť do školy, je bicykel. Deťom zaručí pravidelný pohyb a vďaka nemu budú v škole sústredenejšie a produktívnejšie. V škole sme si zopakovali dopravné značky, časti bicykla, pravidlá správneho bicyklovania a niektoré dopravné situácie na ceste. Počasie nám prialo, a tak v stredu 4.októbra sme sa vybrali na bicyklový výlet do Dolných Motešíc. V lone okolitej prírody nás pán farár previedol záhradou - v ktorej sme sa postarali o ovečky, zajedli šťavnatým a sladučkým hroznom. Ďakujeme :)