• Deň matiek

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň matiek.

            V piatok 19.mája sme si spríjemnili poobedie kultúrnym programom, ktorý patril maminám našich žiakov. Žiaci si, v réžií pani učiteliek, pripravili krásny program. Bola to nádherná kytica uvitá z básní, veršov, piesní, moderných i ľudových tancov, hrou na harmonike a úprimných slov vďaky, ktoré patrili mamám, oteckom a rodinným príslušníkom. Čo povedať na záver ? Prajeme Vám veľa radosti a spokojnosti v kruhu Vašich detí !

          • Deň matiek

          • Milé mamičky, 

            pozývame Vás na kultúrny program,

            ktorý sme pripravili k Vášmu sviatku 

            na Deň matiek

            ako vďaku za to, že Vás máme !

            Stretneme sa 19.mája o 16,00 hod. v ŠKD .

             

          • Beseda o zdravom životnom štýle

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Beseda o zdravom životnom štýle.

            9. mája nás navštívila pani zdravotníčka z RÚVZ Trenčín a porozprávala našim žiakom o tom, ako sa správne starať o svoje zdravie. Zdravý životný štýl je faktor, ktorý najviac ovplyvňuje naše zdravie, je súhrn toho, ako človek žije. Ide predovšetkým o zdravú výživu, primeranú pohybovú aktivitu, dostatok spánku, optimizmus, dobrú náladu, radosť zo života a vyhýbanie sa pôsobeniu škodlivých a rizikových faktorov. Základom zdravej výživy je predovšetkým jej pestrosť a rozmanitosť. Žiaci sa aktívne zapájali do diskusie. Ďakujeme !

          • Pracovné vyučovanie - 3D tvorivá súťaž

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Pracovné vyučovanie - 3D tvorivá súťaž.

            Naši tretiaci a štvrtáci sa zapojili do projektu " Postav si robota", ktorú vyhlásila pri príležitosti 35.výročia Hvezdáreň v Partizánskom. Úlohou detí bolo navrhnúť si svojho robota pomocou predmetov z "koša": staré noviny, plechovky ,CD, fľaše, škatule, a množstvo iných predmetov vhodných na recyklovanie. A veru, predstavivosti a kreativite nie je nikdy dosť :)

          • Dopravné ihrisko

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Dopravné ihrisko.

            Dňa 5.5.2023 sme sa s našimi žiakmi vybrali do Nového Mesta nad Váhom, kde sme navštívili pri základnej škole dopravné ihrisko. Na prvej vyučovacej hodine si žiaci mali možnosť overiť svoje vedomosti v teoretickej časti a potom si vyskúšať v teréne aj praktické zručnosti v jazde na bicykloch. Samozrejme sa museli všetci riadiť dopravnými predpismi a veru sa to naučili ! Statočne sa popasovali s dopravnými značkami a zažili kopec zábavy.

          • Záchranár v škole

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Záchranár v škole.

            27.4.2023 nás navštívil pán záchranár : “Záchranár v škole” je súkromný projekt EMERGENCY SUPPORT O.Z., prostredníctvom ktorého sa snažia záchranári deťom zo ZŠ hravou formou vštepovať základy prvej pomoci. Ukážkou sanitky a formou krátkej prednášky deťom priblížili prácu záchranárov, ich postupy pri skutočných výjazdoch, aby aj ony vedeli, že záchranárov sa nemusia báť, v prípade, ak by sa u nich doma niekedy nejakí ocitli.